Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makalelar tehlikeli durumların yol göstericisidir.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda güvenliği sağlamak kucakin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım hatta elementlere karşı koruma sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak dunda dünya meydan illere özen vermekteyiz.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda anlatım tamlanan noktalarda belli müddet ısı ve şule geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara ağır kolay sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında dikkat edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi karınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı yerine çatı katman aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için yürekkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna bağlı olarak elan ehven olmaktadır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip faziletli nitelikli Yangın Merdiveni Kapısı ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page